Vårdkuriren svarar på dina frågor

I den här videon får du svar på flera av de vanligaste frågor och funderingar om hur det är att bli konsult hos oss. Om du har övriga frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

 

Intresserad av uppdrag?

Vänligen fyll i informationen nedan.

*” anger obligatoriska fält

Consent*

Är du legitimerad läkare eller sjuksköterska?

Behovet av sjukvårdspersonal inom vården är större än någonsin och vi vill koppla samman dig som är legitimerad läkare eller sjuksköterska med en vårdgivare.

För att du som konsult ska kunna fokusera på ditt uppdrag och bidra till en patientsäker vård, ser vi till att alltid förse dig med det du behöver. Det inkluderar ett bra boende, smidig transport, goda villkor och en egen kontaktperson som alltid kan svara på dina frågor.

Vi erbjuder

  • Konkurrenskraftiga löner
  • Förmånliga villkor
  • Större frihet i jobbet
  • Egen kontaktperson
  • Introduktion till ditt uppdrag
  • Välj mellan fakturering eller anställning
  • Möjligheter att gå vidare i karriären

Vad tycker våra konsulter om oss?

Amy

Har haft Malin som konsultchef på Vårdkuriren, vilket jag kan rekommendera varmt! Har fungerat bättre än på något annat bemanningsföretag! Enormt trevlig, alltid snabb återkoppling, lyhörd och hjälpsam! Tycker hon varit fantastisk helt enkelt och är värd att hylla!

Krystian

Jag har jobbat för Vårdkuriren sedan några månader och har mycket bra erfarenhet och bara bra intryck av detta företag. Min kontaktperson Laura har visat sig vara mycket trevlig och tillmötesgående person. Det som jag gillar hos henne är att hon alltid är tillgänglig och respektfull. Jag tycker också att de betalar bra för ditt jobb.

Andriette

Jag har haft en hel del konsulenter genom åren. Jag kan säga att Laura är den bästa av alla. Hon håller kontakt med mig och frågar hur jag har det på min arbetsplats med jämna mellan rum under pågående uppdrag.

Många andra slutar att höra av sig när avtalet är skrivet och kan höra av sig när det börjar bli dags för nästa. Laura skiljer sig från andra då hon är mån om att jag har det bra under hela uppdraget. Jag känner mig trygg med Laura då jag verkligen känner att jag har en arbets-/uppdragsgivare med mig genom hela uppdraget och inte står helt ensam på nya arbetsplatser varje gång.

Laura är mitt ankare som gör att jag känner tillhörighet till något och inte bara är en dagslända även om jag har valt det arbetslivet själv. Jag kan varmt rekommendera er att välja Laura som er konsulent hon kommer att vara med er i vått och torrt.

Angela

Jag jobbar i dagsläget för Vårdkuriren via två konsultchefer  (Nadia och Victoria) .

Jag känner mig oerhört glad och tacksam över ett fantastiskt fint samarbete med Victoria och Nadia som backar mig i alla lägen, peppar, stöttar och står upp för mina rättigheter samt ser till att alltid ge mig de bästa möjliga förutsättningarna att trivas med mina nya uppdrag oavsett vart jag jobbar…

Jag kan med varm hand på hjärtat att detta är unikt och ngt som gör att jag stannar kvar som distriktssköterska med 16 års yrkeserfarenhet på just Vårdkuriren…

Tillsammans är vi grymma och gör alltid vårt bästa – Både konsultchef och jag som distriktssköterska på uppdrag av Vårdkuriren!