HITTA PERSONAL

Kvalificerad personal precis runt hörnet

Vårdkuriren AB är en etablerad aktör inom vårdbemanning som sedan starten haft ett dedikerat kvalitetsfokus för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. Vi är ett vårdbemanningsbolag som tillsammans med våra uppdragsgivare, och medarbetare, vill skapa värde genom att smidigt och effektivt erbjuda bemanningslösningar i syfte att möjliggöra patientsäker vård.  Utmärkande för Vårdkurirens arbete är serviceinriktat och snabbt bemötande i kombination med hög kompetens och djup förståelse för vårdbranschen. Totalt har vi över förmedlat över 5000 tjänser inom såväl offentlig som privat sektor.
 

Välkommen till Sveriges trevligaste bemanningsföretag!

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att finna vad du söker!

Att snabbt kunna tillsätta en kandidat när behovet är akut kan vara utmanande. Vi strävar alltid efter kontinuerlig dialog med såväl uppdragsgivare som medarbetare i syfte att kunna vara responsiva och kvalitativa i vår bemanning. Med god kommunikation förbättrar vi tillsammans förutsättningarna för ett effektivt samarbete.

När en tjänst ska tillsättas är det mycket att tänka på. Att lägga över processen på ett dedikerat och erfaret team blir därför oftast mest kvalitativt. Att ta hjälp av en extern part skapar dessutom förutsättningar för en objektiv och effektiv process. Låt oss ansvara för rekryteringen, så kan ni fokusera på den dagliga driften. 

Ibland behöver man rådfråga någon för att känna sig säker i sina beslut. Vi bistår med att identifiera och hantera utmaningar inom bemanning för att stötta er verksamhet. Vår kunskap och erfarenhet ger dig som kund en trygg och kompetent partner, för att du och ditt företag ska kunna arbeta smartare, effektivare och konkurrenskraftigare.

Passion. Expertis. Strävan.

© 2023 BY VÅRDKURIREN AB

info@vardkuriren.se  | Engelbrektsgatan 4, 114 32 Stockholm  

  • Facebook Basic Black
  • Black Edin Ikon